Kampanya Kapatıldı

ADRIAN'in ulkeye giris yasagi kalksin Türkiye'ye geri dönsün!!

Bu kampanya 149 destekçi ulaştı

Sayın ilgili,
Dilekçemin konusu 01.03.2017 tarihinde oturma iznini halletmek üzere kendi isteğiyle Kapıkule sınır kapısına giden ve işlemler sırasında sınır dışı edilen, özlük hakları ihlal edilmiş Adrian Caşcaval'ın ülkeye geri alınması talebimdir.

14 senedir Türkiye'de ikamet etmiş, bu süreçte ülkemizde bil fiil çalışmış, hayat kurmuş ve moldova uyruklu olmasına karşın ülkeye karşı tüm görevlerini yerine getirmiş, hatta birçok Türk vatandaşından daha çok ülkeye katkıda bulunmuş bu insanı dürüstlüğü için sınır dışı etmek, ne toplumumuzun sahip olduğu misafirperver kültüre ne de insanlık olarak sahip olduğumuz vicdana uygun düşmemektedir. bu konuda yardımlarınızı talep etmekteyim. Adrian Caşcaval'ın son 2 senede oturma izni konusunda ufak bir ihmali sonucu bu olay gerçekleşmiş ve sınır dışı edilmiştir. Fakat sizlerden ülke içinde bulunduğu uzun yılları da göz önünde bulundurarak hiç bir sabıka kaydı olmayan dürüst yaşayan bu arkadaşım için hoşgörü ile yaklaşmanızı, yapılacak bir şeylerin olmasını ve yapılmasını beklemekteyim, ümit etmekteyim.

Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi durumu göz önünde bulundurduğumuzda ülkemiz, bir çok Suriye vatandaşı için kucak açmıştır. 14 sene boyunca ülkeye hizmet vermiş ve kültürümüze sahip çıkmış Adrian Caşcaval için hoşgörünüzü ve tüm kalbimle yardımınızı istiyorum.

Bugün elvan imzanı bekliyor!

elvan genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@mfa.gov.tr: ADRIAN'in ulkeye giris yasagi kalksin Türkiye'ye geri dönsün!!». elvan ve imza atan diğer 148 kişiye katıl.