Metro İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu istifa!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar olarak özellikle metro ve tramwayda yaşanan insanlık onur ve şahsiyetine sığmayacak derecede yoğunluk son günlerde facia boyutuna varmıştır.Bahse konu araçlarda her gün yaşanan kavgalar toplumu cinnet noktasına getirmiştir.Konu ile alakalı istifasını istediğimiz şahıs başta olmak üzere ulaşmaya çalıştığımız yetkililer ısrarla görüşmekten imtina etmiş herhangi bir dönüş yapma nezaketinde bile bulunmamışlardır.

İstanbul nüfusunun kalabalıklığı herkes tarafından bilinen bir gerçek fakat vazifesi bu işi çözmek olan insanlar bırakın bir çözüm üretmeyi,planlanan bir çözüm varsa istasyon ve vagon içlerinde bunları duyurmaktan aciz ve meseleden bihaberler.

Son olarak İstanbul'u A.Ş. zihniyetiyle yönetmenin mümkün olmadığı gerçeğiyle somut bir adım olarak Metro İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu'nun istifasını istediğimiz kampanyaya imza vererek destek olmanızı bekleriz.

Bugün ali imzanı bekliyor!

ali öner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@metro.istanbul: Metro İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu istifa!». ali ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.