Lüleburgaz'da Street Workout Parkı yapılmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Park olmadığın'dan ekipmansızlıktan spor'a adapte olamıyor ve tam etkili bir spor yapamamaktayım, yapamamaktayız. Park ekipmanları'nın temini ve parkın oluşturulması bize büyük motivasyon sağlıyacak ve sevdiklerimizi, arkadaşlarımızı kısacası tüm halkımızı spor'a teşvik edecek bir alan ve sokak spor'u olduğu için temiz hava ve herkesin katılım sağlayıp, seyredebileceği çeşitli akrobasi hareketleri ile spor branşında çevremize farklı bir motivasyon sağlamak ve yaz aylarında spor salonlarına tıkılıp kalmak yerine "street workout" parkı'nda bol oksijenli bir antrenman gerçekleştirebilirsiniz. Turkiye'de Mersin-Rize-İstanbul-Antalya-Edirne'de Street Workout parkı mevcuttur. Lüleburgaz'da yapılması için sizden ricam kampanyayı desteklemenizdir. Herkese  saygılar. SPORLA KALIN �

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert çelebi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@luleburgaz.bel.tr : Lüleburgaz'da Street Workout Parkı yapılmalı». Mert ve imza atan diğer 82 kişiye katıl.