Kampanya Kapatıldı

HS GROUP onaysız tahsilat yapıyor. Bu haksız kazanca son diyelim.

Bu kampanya 69 destekçiye ulaştı

Merhaba,

HS Group denen şirket bazı destek sağlık hizmetleri verdiğini iddia ederek, telefon üzerinden satış yapmaktadır.

Benim ailem de dahil olmak üzere, bir çok kişi bu hizmeti satın aldıktan sonra, anlaşılan fiyatın çok üzerinde ve habersiz yapılan tahsilatlar ile karşı karşıya kalmaktadır. Ayrıca firmaya ulaşmak istediğimiz halde, hiçbir şekilde kimseden ve hatta cep telefonlarından bize cevap veren satış temsilcilerine dahi ulaşamamaktayız. Bu yeni titan zinciri çok kişinin canını yakmış, yakmaya da devam etmektedir.

Bu haksız kazanç için bir dava süreci başlatmak istemekteyiz. Bunun için ne kadar katılımcı olursa, sesimizi duyurmamız ve bu dolandırıcılara dur diyebilmemiz için o kadar gücümüz olacaktır.

Sizden de bunun için kampanyamıza destekçi olmanızı beklemekteyiz. Alın teriyle kazanan gelirlerimizi bu dolandırıcılara teslim etmek istemiyoruz.

Bugün Burcu imzanı bekliyor!

Burcu Yavuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@hsgroup.com.tr: HS GROUP onaysız tahsilat yapıyor. Bu haksız kazanca son diyelim.». Burcu ve imza atan diğer 68 kişiye katıl.