0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba Arkadaşlar

Türkiye’de bir ilki başarıp sanal dünyayı reel dünyaya entegre eden Çiftlik Bank, daha geniş çapta kitlelere ulaşmak ve güven duygusunu daha güçlü hale getirmek adına çalışmalarına devam eden bir oyun platformudur. Web tabanlı online oyun ile birlikte yatırım yaparak kısa ve uzun vadede gelir elde etmeniz amaçlanmıştır. Verilen bayiliklerin sayısının artması ve her geçen gün platformun büyümesi ile birlikte taklitlerin sayısı da artmış, Çiftlik Bank önemli bir model olmayı da başarmıştır. Dinamik ve daha da önemlisi sistematik bir çalışma ile geniş kitlelere ulaşmak ve online üretimi reel dünyaya da taşımak adına gerekli olan tüm detaylar gözler önüne serilmiştir.

Yatırımcıların geniş kitle olarak katılımı ile şirket büyümüş yaptığı yatırımlarıyla kendinden Tv, İnternet ve Sosyal Medya ağlarında söz ettirmiştir.

Yatırımlarla kurulan Fabrikalar:

Lüleburgaz- Et Ve Süt işleme tesisi

Bursa/Karacabey - Bal Üretim Merkezi

Akhisar - Akhisar Yumurta Çiftliği

Bursa/İnegöl - Mavi Yumurta Arge Tesisi

Bursa - İnegöl Süt ve Besi Çiftliği

Tekirdağ - Süt Çiftliği

Sakarya - Mavi Yumurta Damızlık Çiftliği

Adresler ve diğer bilgiler  için kaynak: https://www.ciftlikbank.com

21 Kasım Tarihinde Gazetelere yansıyan karalama ve Yalan bilgiler barındıran Sabah, Hürriyet ve diğer gazeteleri Kınıyoruz. Yapılan yanlış haberlerden rahatsızız.

Çiftlik Bank Ponzi scheme yada Saadet zinciri değildir. Bizler Yatırımcılar olarak yapılan yalan yanlış haberlere karşıyız

Çiftlik Bank'ı bilen bu zamana kadar hiçbir problem yaşamamış üyelerimizi ve ülkenin kalkınması için uğraş gösteren Başta Devletimizin, Tüm vakıf, cemiyet ve özel kurumların  bu kampanyaya katılmasını rica ediyoruz.

Yapılan haberler şunlardır:

İlginize teşekkür ederiz.

Bugün Cansın imzanı bekliyor!

Cansın Çakır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Info@ciftlikbank.com: Çiftlik Bank'a karşı yalan haberler sebebiyle İmza kampanyası hazırlamış bulunmaktayız.». Cansın ve imza atan diğer 395 kişiye katıl.