Yalova termal otel kandırmacası !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yalova termal otel kandirmacasinin mağdurlarindan  biriyim.benzer durumda çok fazla insan olduğunu ve olabileceğini düşündüğüm icin bu konuya dikkat çekmek istiyorum .insanları hediye tatil vaadiyle kandırıp hediye çekinizi yalavoda ki termal tesisimizde teslim edicez diyip insanlara psikoloji k baskı uygulayıp devre mülk satmaya çalışıyolar. ayrıca dağ başı gibi bi yer olduğundan ve servislerle getirildigimizden dolayi kendimiz donemiyoruz .öncesinde eve varacağımız saat konusunda konuşulduğu halde gece yarisina kadar insanlar bekletiliyor. insanları tatil vaadiyle dağ başına özellikle kendi aracınızla gelmeyin servisimiz var diyip getiriyolar .birvasıta olmadığı icin istedikleri saate kadar insanları perişan halde bekletiyorlar . aynı şeyi bask a insanlarda yaşamasın amacım bu

Bugün ayşe imzanı bekliyor!

ayşe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@adalet.gov: Yalova termal otel kandırmacası !». ayşe ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.