Pedofili cezasına idam istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir babanın 4.5 yaşındaki kızına 1.5 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, Manavgat Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurumu Başkanı Umut Çiftçi ile konuştu. Çiftçi, Antalya'da eşi kanser hastası olan adamın, küçük kızına 1.5 yıl boyunca tecavüz ettiğini anlattı. Annenin çocuğundaki ruhsal değişiklikleri fark etmesiyle ortaya çıkan olayda güvenlik güçlerinin de, anneye "kocana iftira atma" dediği iddia edildi.

Bakanlık şeriat mahkemesi isteyen istismarcı öğretmene verilen cezaya itiraz etti

İşte röportajın ilgili bölümü

Duyduğum en iğrenç cinsel suçlardan biri! Resmen sapıklık! Manavgat Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurumu Başkanı olarak nasıl bir insanlık dışı olay bu yaşanan, anlatır mısınız?

Anne, 4. evre kolon kanseri. O, kemoterapideyken ya da kemoterapinin etkisiyle evde baygın yatarken, baba, öz kızına cinsel istismarda bulunuyor. 1.5 yıl boyunca devam ediyor. Çocuğun, arka kuyruk sokumunda basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derecede bir ekimoz olduğu tespit edilmiş durumda.
Sizin nasıl haberiniz oldu?Anne, adliyede bize ulaştı. Biz de gönüllü kadın avukatlar olarak ona her şekilde yardım edeceğimizi söyledik. Perişan hâldelerdi anne-kız. Ev tutuldu, baştan aşağı döşedik. Çocuğu rehabilite etmek için psikologlarla görüştük. Ama ne yapsak yaşadıkları travmayı aşmaları zor. Sürekli koruma kararları alıyoruz adam yaklaşamasın diye...

3 yılda 13 bin çocuk istismarı adı altında çocuklara tecavüz edilip öldürüldü.

Bu ülkede cezası ne yazık ki küçümsenen cezalara ve insanlığımızın kayboluşuna izin vermek istemiyoruz. Çocuk susar biz susmuyacağız. Pedofili cezasına

İDAM İSTİYORUZ!!

Bugün tülay imzanı bekliyor!

tülay Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@adalet.gov.tr: Pedofili cezasına idam istiyoruz». tülay ve imza atan diğer 75 kişiye katıl.