MMM TÜRKİYE DOLANDIRICILARIN KANUN KARŞISINDA HESAP VERMESİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar,Ben çığ gibi büyüyerek devam eden ve aileleri perişan edecek intiharlara varan sonuçlara yol açabilecek bir konuda kurumunuza bir şikayette ve ihbarda bulunmak istiiyorum.Ve bunun ivdilikle araştırılıp bir an önce sorumlularının cezalandırılmasını talep ediyorum.
Türkiyede büyük bir ihtimalle başında türk olan yöneticiler tarfındna idare edildiğini düşündüğümüz dünyada ise dolandırıcı bir şahsın VE YAŞADIĞI bile şüpheli olan rus MAVRODİNİN MMM unvanlı bir sistemle ana paranıza %030- % 50 kar vereceğiz vaadiyle yaklaşık 2 yıldan beri halkımızdan para toplayıp bir kaç ay bir kaç kişiye para verip daha sonra sistem çöktü restart yaptık diye paraları çaldıkları bunu 2 yıldır bildiğimiz 3 defa yaptıkları ve bunlara inanan halkımızda çok çok mağdur oldukları halde korktukları ve çekindikleri içinde bir şikayette bulunmaktan kaçınmaktadırlar.
Kurumunuzdan Talebim MMM SİSMLİ BU SAHTEKAR SİSTEMİN ARAŞTIRILMASI TÜRKİYEDEKİ YÖNETİCİLERİNİN TESPİT EDİLMESİ TRİLYONLARCA PARAYI DOLANDIRDIKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜM BU İNSANLARIN CEZALANDIRILMASI İÇİN gereğinin yapılmasını müsadelerinize arz ediyorum.
Bu sahtekar sistem https://turkeymmm.net/tr/ adresinden faliyetlerini sürdürmekte ve türk insanın paralarını dolandırmaktadır.Durum çok acil ve önemlidir.

Bugün emrah imzanı bekliyor!

emrah kıran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@adalet.gov.tr: MMM TÜRKİYE DOLANDIRICILARIN KANUN KARŞISINDA HESAP VERMESİ». emrah ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.