İDAM YASASI MECLİSE GELSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bir vatandaş olarak,hepimizin başına  kader olgusu dışında, etrafda kol gezen kötü niyetli insaların zarar vermesi ile karşı karşıyayız, bu nedenle öncelikle cocuklarımızı,kadınlarımızı köşe başlarında heran bekleyen hasta ruhlu insanların zararından ve suçsuz  yere katl edilen tüm yurttaşların faillerinin, ve  ikinci önemli olan ise İMRALIDA nedenini hala anlayamadığımız şekilde tutulup vergilerimiz ile beslenen terör örgütü elebaşısı  ABDULLAH ÖCALANIN da bir an önce asılıp layıkını bulması açısından bu imza kampanyasını tüm duyarlı  yurttaşlara açma gereği duydum, umarım başarıya ulaşırız ve umarım önüme gelirse imzalarım diye söz veren sn: CUMHURBAŞKANIMIZ ve TBMM ve ADALET BAKANLIĞI , belki bir süre sonra milyonarı kapsayacak bu imza kampanyasını görmezden gelmez

Bu kampanyayı başarıya ulaştırmak her türk vatandaşının şüpesiz vatandaşlık görevidir.

18.2.218

Ersoy ERCAN

Bugün ersoy imzanı bekliyor!

ersoy ercan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@adalet.gov.tr: İDAM YASASI MECLİSE GELSİN». ersoy ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.