Bir Çocuğun Çıkaramadığı Ses Olmak Zorundasın! Tecavüz Meşrulaştırılamaz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bu topraklar üzerinde çözüme kavuşamayan ve müdahale edilmeyen konulardan bir tanesinden bahsediyorum: TECAVÜZ!

Her gün bir başka tecavüz ve sapkınlık haberi ile karşı karşıya kalıyoruz. Her yeni güne yeni bir kötü haberle başlıyoruz!

Kendi çocuğuna cinsel istismarda bulunanlar, minik yavrucakların bedenlerine o iğrenç ellerini sürenler, öldürenler, daha nice akla gelmez iğrençlikleri küçücük çocuklara, gençlere, kadınlara, erkeklere yapan bu varlıklarla bu toplum içerisinde birlikte yaşıyoruz. Çünkü yargılandıktan sonra - kimisi de yargılanmadan- salınıveriyorlar!

CEZASIZ KALMAMALI!

Bu sapkın düşüncelere sahip olan kişilerin daha ağır şartlarda yargılanmasını, Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırı Suçları adı altında gerekli hukuki düzenlemelerin yapılmasını; ceza şartlarının olabildiğince ağırlaştırılmasını talep ediyoruz!

Bugün Begüm imzanı bekliyor!

Begüm AKC bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@adalet.gov.tr: Bir Çocuğun Çıkaramadığı Ses Olmak Zorundasın! Tecavüz Meşrulaştırılamaz!». Begüm ve imza atan diğer 239 kişiye katıl.