İnegöl'e 'Çoçuk Psikiyatri' uzmanı görevlendirilsin. Bu eziyet son bulsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bilindiği gibi engelli sağlık kurulu raporunu çıkarmak için imza yetkilisi olan tabipler arasında Ruh Sağlığı Uzmanı bulunması zorunludur. Fakat erken teşhisin gerek eğitim, gerekirse tedavi sürecinde daha verimli sonuçlara ulaşılacağından dolayı mutlaka çocuklarımızdaki engellilik durumunun erken tespiti ve engelli sağlık kurulu raporunun çıkarılabilmesi veya yenilenebilmesi için Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı tarafından muayene edilmesi gerekmektedir. İnegöl ilçemiz 270 bin nüfusuyla Türkiye´de 60 ilimizden daha büyük olmasına rağmen İnegöl Devlet Hastanemizde bir tane bile Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı bulunmamaktadır. Her rapor veya muayene işlemlerimizde çocuklarımızı Bursa il merkezine taşımak zorunda kalıyoruz. Engelli çocukla birlikte toplu taşıma araçlarını kullanmakta işkenceye dönüşmektedir. Ayrıca randevu almakta da çok zorlanıyoruz. Bu sıkıntıların giderilebilmesi için İnegöl Devlet Hastanesi´ne Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı görevlendirilmesini istiyoruz.

Bugün Sozer imzanı bekliyor!

Sozer Ozbek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İnegöl'e 'Çoçuk Psikiyatri' uzmanı görevlendirilsin. Bu eziyet son bulsun.». Sozer ve imza atan diğer 169 kişiye katıl.