Petition update

One year too long! Satu tahun terlalu lama!

Community of JIS Keluarga Besar JIS
Indonesia

Jul 19, 2015 — It was more than one year ago that Neil Bantleman and Ferdinant Tjiong were summoned to Jakarta Police Headquarters for questioning in relations to JIS case. Through closed trials, Neil and Ferdi were sentenced to ten years in prison. Tracy Bantleman declared in a press conference soon after the verdict, that her husband and Ferdinant Tjiong were victims of a "malicious make-believe story with a multi-million dollar price tag." All the accused are appealing their convictions.

We continue to seek justice for Neil, Ferdi, the five JIS cleaners, Afrischa, Agun, Awan, Syahrial, and Zainal and demand that the Indonesian government rectify this clear violation of human rights.

This petition has been updated to include the recent facts about the case. Please read and continue to share this petition with others!

Setahun telah berlalu sejak Neil Bantleman dan Ferdinant Tjiong dipanggil oleh Polda Metro Jaya untuk dimintai keterangan terkait kasus JIS. Melalui proses persidangan yang tertutup, Neil dan Ferdi divonis bersalah dengan hukuman 10 tahun penjara. Tracy Bantleman menyatakan dalam konferensi pers tidak lama setelah keputusan tersebut bahwa suaminya dan Ferdinant Tjiong adalah korban dari “cerita sangat jahat yang dikarang dan memiliki harga berjuta-juta dollar.” Semua yang tertuduh sedang mengajukan naik banding untuk keputusan tersebut.

Kami terus berjuang dan mencari keadilan untuk Neil, Ferdi, dan ke lima petugas kebersihan yaitu Afrischa, Agun, Awan, Syahrial, dan Zainal. Kami menuntut Pemerintah Indonesia untuk memperbaiki pelanggaran hak asasi manusia yang jelas telah terjadi ini.

Petisi telah diperbaharui untuk menyertakan fakta-fakta terbaru mengenai kasus ini. Mohon pelajari perkembangan terakhir tersebut dan terus sebarkan petisi ini seluas-luasnya!

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.