Pune Darbhanga Daily Train

0 have signed. Let’s get to 500!

Hello,

A gentle plea from Bihar Vashi,  Mithila sons and daughters: -

Mithila residents from Pune resident took a resolution, to demand for Daily Train between Darbhanga and Pune, which is currently runs once in a week.  Railway authorities have been approached with this proposal and an advertisement / report has also been submitted to them.  Our committee is taking all the efforts to intensify the efforts to reach the higher authorities to get the request fulfilled as soon as possible.

The support of people will be of utmost importance to fulfill this demand.

Therefore, on behalf of all the workers of the committee, who have made a firm commitment to all the Mithila vasis to make this demand enriched by giving your vote.  This issue is beyond all castes, religions, sects, languages ​​and regions, but it will benefit people of Maharashtra, Madhya Pradesh, Uttar Pradesh and Bihar who struggle to get a confirmed seat due to long waiting list. Many wait-listed people are forced to sleep on the floor and near toilet gates.

It is our sincere request from all the people to use the digital media to spread this message by giving your vote of opinion to everyone in the state government & in central government.

नमस्कार,
सज्जन, बिहार वाशी ,मिथिला सचेत मैथिलपुत्र एवं पुत्रीगण से एक सविनय निवेदन:-

पुणे निवासी मिथिला प्रवासियों ने एक संकल्प लिए, पुणे से दरभंगा के बीच दैनिक रेलगाड़ी चले, जो कि वर्तमान में साप्ताहिक एक दिन है। जिसके लिए रेल अधिकारियों को एक विज्ञापन/प्रतिवेदन भी इनके द्वारा दिया जा चुका है। ऊपरी स्तर के कुछ और प्रयास भी इस समिति के सक्षमता अनुसार शुरू है।
किन्तु इस अभिलाषा पूर्ण करने हेतु जन जन के सहयोग की आवश्यकता है। जिससे इसकी सार्थकता पूर्ण हो सकेगी।
सो समिति के सभी कार्यकर्ताओं की ओर से आप सभी सज्जनों को करबद्ध आग्रह है कि अपना मत देकर इस मांग को समृद्ध बनाएं।। ये मुद्दा सभी जाति, धर्म, सम्प्रदाय, भाषा एवं प्रान्त से परे है, बल्कि इससे महाराष्ट्र, मध्यप्रदेश, उत्तरप्रदेश एवं बिहार प्रांत के लोगों का लाभान्वित होना संभव है।

अतः एकबार पुनःशच आप सभी जन से करबद्ध विनती है कि डिजिटल मीडिया के माध्यम से अपना अपना मत राज्य सरकार से लेकर केंद्र सरकार तक अवश्य प्रदान करने की कृपा करें।

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
सुधिजन, विद्वत जन, मिथिलाक सचेत मैथिलपुत्र आ पुत्री जन सं एक निवेदन:--
पुणे क मिथिलाक प्रवाशी लोकनि एक संकल्प लेलाह अछि, पुणे -दरभंगा रेलगाड़ी प्रति दिन चलय, जे सम्प्रति सप्ताह में एक दिन अछि।एकरा लेल रेल अधिकारी लग प्रतिवेदन देल गेल, किछु और ऊपर लेल प्रयास जारी अछि जे एतुका समितिक लोक यथासंभव तत्पर छैथि।
मुदा, एहि मंशा क पूर्त्ति लेल जन जन के सहयोग चाही।जाहि स एकर सार्थकता क पुष्टि होई।
तै समिति क लोक अहाँ सब सुधिजन स आग्रह करैति जे अपन मत दय अहि मांग के समृद्धि बनबियौक।
ई मुद्दा सामाजिक उत्थान क एहन उदाहरण अछि जाहि में कोनो जाति, धर्म आ कोनो विशेष स्थान क लोक के लाभ नहि, बल्कि, महाराष्ट्र, मध्यप्रदेश, उत्तर प्रदेश आ सम्पूर्ण बिहार क लोक के लाभ छैक।
एक वेर पुनः निवेदन जे डिजिटल मीडिया क सव माध्यम स अपन मत दियौक।राज्य सरकार स केंद्र सरकार तक अपन शक्ति मुताविक समर्थन दिअ ।।