İmren Kandemir'i unutma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

10 Nisan 2018 akşam saat yedi sıralarında İstanbul’da genç bir kadın hayatını kaybetti. İmren Kandemir 27 yaşındaydı. Eski eşinin evinde ölü bulundu. Göğsüne tek bir kurşun darbesi almıştı. İmran işini mutlulukla yapan bir öğretmen, tez aşamasında bir yüksek lisans öğrencisiydi. Erasmus’la Polonya’ya gideceği için son derece heyecanlıydı.  İmren’in intihar ettiği iddia edildi. Olay hala bilinmezliğini korurken gözleri her daim ışıl ışıl gülen çok değerli bir arkadaşımızı, akademisyen olmasına ramak kala kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.

Ömrünün baharında bir kadın, bir öğretmen, bir kardeş, bir evlat, bir dost hayatını kaybetti. Ancak bu konu yerel haber siteleri dahil hiç bir yerde duyurulmadı. Sesimizi duyurmak ve Imren'in ölümüne medyanın sessiz kalmamasını istiyoruz.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İmren Kandemir'i unutma». N ve imza atan diğer 1.379 kişiye katıl.