Doğrulanmış başarı

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Yaz Okulu Kapanmasın

Bu kampanya 540 destekçi ile değişim yarattı!

Öğrenci olmanın bir çok zorluğu var. Senenin 9 ayını bu mesleğe veriyoruz. Bir yaz tatilimiz var. Herkesin tatil yapmayı düşündüğü 3 aylık süreçte de eğitime ara vermeyip başarısız olduğumuz, hiç almadığımız, notunu yükseltmek istediğimiz dersleri tekrar görmek istiyoruz (evet öğrencilik zor zanaat ! ). Bir çok bölümde yaz okulu olmaksızın okulu 4 yılda bitirmek çok zor. 20'li yaşlarda kaybedilen 1 yılın değerinden bahsetmemize hiç gerek yok. Ayrıca yaz okulunun Isparta ekonomisine, öğrenci başarısına ve üniversite başarısına etkisi çok büyük. Üniversitemizde yıllardır ara verilmeden uygulanan yaz okulu döneminin kaldırılmasını istemiyoruz.

Konuyla ilgili rektörümüz sayın Prof.Dr. İlker H. Çarıkçı hocamızı ve üniversite senatomuzu duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Biraz da olsun bizi anlatıyorsam kampanyamızı destekle !

Bugün Serhan imzanı bekliyor!

Serhan Aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İlker Çarıkçı ( SDÜ Rektörü ): Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Yaz Okulu Kapanmasın». Serhan ve imza atan diğer 539 kişiye katıl.