İlhan İrem’in artık konser vermesini istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Son iki-üç yıldır artan bir ilgiyle hayranlığına eriştiğim bu dehayı hiç canlı izlemeyip, canlı izlesem ah ne keyifli ne muhteşem bir konser olur düşüncesinin gazına gelerek başlatmış olduğum bu destek hareketine eminim sağdan soldan gören okuyan farkeden ben gibi İlhan İrem sevenleri destekleri sayesinde artık konser vermeme inadını kırarak en yakın zamanda "daha önce izleyenler için tekrar" "ben gibi ilk defa izleyecek olanlar için de ilk deneyim" heyecanına erişiriz.

Kendisinin hiç canlı izlemeyip o kadar çok özleyeni olduğunu düşünüyorum ki, konser verdiği yerin mekanın şehrin bile önemi yok. Ki, ben İzmir'de yaşadığım halde İstanbul'da konser vereceğini duysam hemen uçak otobüs bileti arayışına girişirim. Ama Türkiye işte burası ekonomik şartları sadece İstanbul'a bile gitmeye elverişli olmayan kimseler için bile olsa bir "Türkiye Turnesi" projesi son zamanlarda gerçekleştirilmiş en çok ses getiren organizasyon olacağı şüphesizdir.

Olayın bir başka yönünü değinmek durumundayım; en büyük korkum İlhan İrem'i canlı canlı karşımda konserini o canlı sesini dinlemeden ölmek olacak inancındayım.

Gel ve varlığınla bizi mutlu et. Sesinle mest et. Hadi!

Bugün Akif imzanı bekliyor!

Akif Genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İlhan İrem’in artık konser vermesini istiyoruz!». Akif ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.