Petition update

Şimdi sesimizi tüm Türkiye duymalı! #AçlıklaSınavOlmaz

Ögrenci Sendikası

Feb 25, 2020 —

Kampanyamızda 20. günü geride bırakıyoruz.

Bu süre içerisinde her gün sokaklarda, kampüslerde, sınıflardaydık. Binlerce arkadaşımızla temas ettik, tanıştık, ucuz ve sağlıklı yemek hakkının biz öğrenciler için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Geçtiğimiz 20 günde telefon ederek, imza vererek, standımıza gelerek, karlı havalarda bize çay ısmarlayarak içimizi ısıtan, yanımızda olan 30.000 imzacımıza yürekten teşekkür ediyoruz. İmzacılarımızın desteği, haklarımız için mücadelemizde bizim için en büyük motivasyon kaynağını oluşturuyor.

Change.org üzerinden 10.000 imzanın sınırlarına dayandık. Ancak 10.000'inci imzanın sessiz sedasız atılıp gitmesine gönlümüz el vermedi. Bu akşam saat 20.30'da Twitter'da #AçlıklaSınavOlmaz etiketi altında buluşmaya, kendi hikayemizi anlatarak tüm Türkiye'nin öğrencilerin nasıl koşullar altında okumak zorunda olduğunu duyurmaya karar verdik.

Şimdi sizlerden dileğimiz, bu akşam #AçlıklaSınavOlmaz etiketine destek vermeniz ve kampanyamızı, öğrencilerin sağlıklı ve başarılı bir öğrenim hayatı sürmesi için desteğini esirgemeyecek herkese duyurmanız. Kampanyamız, bizim özverili ve inatçı çabalarımız, siz imzacılarımızın ise sürekli büyüyen desteği ile başarıya ulaşacak.

Hepimize kolay gelsin!

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.