Türk Telekom Denetlenmiyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yıllardır türk telekom kullanıcısıyım.  (eskiden avea olarak geçiyordu). Türk telekom ile ilgili yaşadığım sıkıntıları sirayla özet geçeceğim. Öncelikle en son yaşadığım olayı anlatayim: bugün musteri hizmetlerini aradim. hattim faturasız. ortalama Her ay TL yüklerim. Daha dakikalarim varken telsiz kullanim ücreti 1.6 tl var diye hattimi pasif edip bir de üstüne tl yuklemezsem hattimin aramalara kapatılacağını söyledi müşteri hizmetleri. Allah aşkına zaten tl yüklüyorum. Her seferinde yeni kurallar çıkartıyorsunuz. Zaten insanlari sömürdünüz doymadınız.

Mesela benim internet paketim biter bitmez 10 saniye içerisinde hattimda ne var ne yok hepsi tükendi bi kaç kere. Madem paket bitiyor niye uyarmiyorsunuz bu da baska bir dert.

Ayrıca başka şeyler de var. Bir kaç kere internet paketim olduğu halde sabah uyandığımda içindeki tl sıfırlanmışti kendi kendine. Yani bu nasil mümkün olabilir. Bir de faturali hat kullanıyordum eskiden. Cok cektirmislerdi o animi da anlatayim.

Bayiden 2013 yilinda faturali hata başvurdum. 39 TL olmasi gereken fatura 70 TL civari gelmişti. Müşteri hizmetlerini arayip durumu öğrenmeye çalıştım ancak hattin yeni olduğu için vergi vs. Faturaya eklenmiş deyip beni ikna etti. Sonraki ay daha fazla geldi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer bayiden kaynakli bir sorun olduğunu bunu bayiden çözmem gerektiğini soylediler. Neyse ben de bayiye gidip durumu izah edince bayi: elimizden bişey gelmez sen başvuru yaptın biz de açtık dediler. Velhasıl durumu çözmeden 3.fatura da geldi yine 70 TL civarı. Tekrar musteri hizmetlerini aradim. En son bana dedikleri şu. Kampanyadan faydalanman için senin bazi formalara imza atman gerekiyor dediler. 3 ay geçmiş daha yeni mi anladınız böyle olduğunu. Sözleşmem olduğu için iptal edemedim. 12 dolunca iptal için bayiye gittim iptal etmedi. Müşteri hizmetlerini aradim. Oralı olmadılar. Fatura gelmeye devam ediyor. Bir kaç kez bayj müşteri hizmetleri arasında mekik dokudum. Sonunda hattimi iptal edemedim. En son anlaştık ayda 3 TL ile 100 dk olarak ayarladik. Hattimi telefondan çıkarıp baska bir numara kullanmak zorunda kaldım.

Lütfen devletimiz gerekenleri yapsın. Elini kolunu sallaya sallaya bizleri sömürüyorlar. Ben hakkımi helal etmiyorum siz de helal etmeyin arkadaşlar.. Saygılarımla...

Bugün Ekrem imzanı bekliyor!

Ekrem Aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «iletisim@turktelekom.com.tr: Türk Telekom Denetlenmiyor!». Ekrem ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.