Kampanya Kapatıldı

DERSİMSPOR-ÇATALCASPOR İÇİN VERDİĞİN YANLIŞINDAN DÖNENE KADAR TFF İSTİFA

Bu kampanya 113 destekçi ulaştı

29 NİSAN 2016 GÜNÜ OYNANMASI GEREKEN BİR DERSİMSPOR - ÇATALCASPOR MÜSABAKASI VAR. TFF 'NİN KURALINDA İSE MAÇ OYNANACAK OLAN YERE 24 SAATTEN ÖNCE GİTMEN GEREKMEKTE DİYOR. FAKAT ÇATALCASPOR, TUNCELİ İLİNDE DEĞİLDE ELAZIĞ İLİNDE KONAKLAMA YAPIYOR. ÇATALCASPOR MAÇ GÜNÜ MAÇIN OYNANACAĞI YERE KARAYOLU İLE GİDİYOR. FAKAT YOL ÜZERİNDE BİR BOMBA İHBARI İLE EMNİYET GÜÇLERİ TARAFINDAN YOLLARI KESİLİYOR. 2 SAATLİK BİR GECİKME İLE STADA GİDİYORLAR. FAKAT MAÇIN SAATİ 15:30, ÇATALCASPOR KAFİLESİ İSE STADYUMA 16:20'DE GİDİYOR. YANİ ÇATALCASPOR MAÇ SAATİ OLAN 15:30'DA STADDA BULUNMUYOR. KALDI Kİ MAÇ İÇİN 1,5 SAAT ÖNCE ORADA OLMASI GEREKİYOR Kİ BUNU DA YAPAMIYOR. HAKEM DE MAÇI TATİL EDİYOR. GÖZLEMCİLER,  TEMSİLCİLER VE KULÜPLER GERİ GÖNDERİLİYOR. OLAY TFF PFDK SINA SEVK EDİLİYOR VE KARAR 02.05.2017 SAAT 16:30'DA AÇIKLANIYOR. ÇIKAN SONUÇ İSE HER HANGİ BİR CEZAİ YAPTIRIM OLMAYACAĞI ÇIKIYOR. BURADAN SESLENİYORUZ.... BASINI GÜZEL BİR ŞEKİLDE KULLANARAK ALGI OPERASYONU İLE TFF Yİ BASKI ALTINA ALAN BU ZATI MUHTEREM KİŞİLERİN VİCDANLARI RAHATMI? TFF DEN VERMİŞ OLDUĞU BU KADAR DOĞRULTUSUNDA YAPMIŞ OLDUĞU BU YANLIŞDAN DÖNMESİNİ VE ADİL BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMESİNİ İSTİYORUZ. BU YANLIŞDAN DÖNENE KADAR DA KAMPANYAMIZ DEVAM EDECEKTİR

Bugün saltuk imzanı bekliyor!

saltuk türk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «iletisim@tff.org: DERSİMSPOR-ÇATALCASPOR İÇİN VERDİĞİN YANLIŞINDAN DÖNENE KADAR TFF İSTİFA». saltuk ve imza atan diğer 112 kişiye katıl.