Amatör Futbolcular için 3'cü Transfer Serbest Olsun , Bir Sürü Futbolcu Boşta Kalmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sezon öncesi lige başlamadan önce bir takımla anlaşıp lisans çıkartan daha sonra bazı olumsuzluklar yaşayıp takımından ayrılmak zorunda kalanlar başka takıma gidiyor , sonra o takımından ayrılıp ocak ayını bekleyip daha iyi şartlarda takımlara gitme şansı olanlar maalesef bu yıl Türkiye Futbol Federasyonunun bu yıl kaldırdığı 3cü transferi yapmak yasak. Bizim isteğimiz şudur ki ; Bu yıl hatta her yıl 3cü transfer olsun buna yasak konulmasın bu yasak transfer dönemi ( 2 ocak ) kadar kalksın. Boşta kalan kalacak olan biz futbolcular yeni sezona kadar ( Temmuz 2018 ) ayına kadar futboldan uzak kalacağız. Bizim sesimiz olun imza kampanyamıza katılın. Ocak ayında 3cü transfer serbest olsun bize yardım edin. Bunu sağlayabilcek kurum iste Türkiye Futbol Federasyonu'dur.

Bugün Artunç imzanı bekliyor!

Artunç Pullu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «iletisim@tff.org: Amatör Futbolcular İçin 3cü Transfer Serbest Olsun Bir Sürü Futbolcu Boşta Kalmasın!». Artunç ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.