''Survivor Erdi Tv Ekranlarından ÇIKARILMALI''

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Survivor 2017 Yarışmasında Erdi Ünver Adındaki Halk Toplum Huzurunu Yaptığı Saçma Sapan Haraketler ile kışkırtma kin duydurma gibi hareketler yaparak bozmaktadır. Böyle bir şahsın tv ekranlarından bir an önce alınması böyle yapmacık hareketler ve tavırlarla şarlatanlık yapan hiçkimsenin türk halkının karşısına adam sıfatıyla çıkarılmamasını acunmedya ekibinden rica ediyoruz. Erdi güven denen şahıs gerçekten yaptığı hareketler ve yorumları ile karakteri oturmamış bir kişilik sergilemektedir. Biz survivoru hızlı,çevik,zeki.atılgan,becerili.güçlü şahıslar ile izlemek istiyoruz biz tv8 ekranlarında ŞARLATAN görmek istemiyoruz. Lütfen bu imzayı sizde imzalayın ve gereken yerlere ulaşarak dikkat çekilmesini sağlayın. Survivoru gerçekten severek izleyen ve takip eden birey olarak tv8 de bu adamı gördüğüm an kusma hissim doğuyor ve tv8den uzaklaşıyorum. Kısacası survivordan soğdum lütfen bu mesajımızı dikkate alınız.

Bugün Kemal imzanı bekliyor!

Kemal PELTEK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «iletisim@acunmedya.com: ''Survivor Erdi Tv Ekranlarından ÇIKARILMALI''». Kemal ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.