tüm marketlerde umumi WC olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

sıradan bir günde eşim ile alış veriş yapmayı planladık her zamanki gibi arabamız ile alış veriş yapıp eve dönücektik .

marketten ihtiyacımız olan şeyleri almaya geldik market önüne.ben aractan inmeyip çocuğum ile arabada durup eşimin ihtiyacları alması için bekliyorduk.

eşim bu arada ikinci çocuğumuza hamile haliyle hamilelik sıkıntılarından bir tanesini market içerisinde yaşadı.Aniden lavabo wc hissiyatı basladı.

görevli arkadaslara alış verişi bitince kasada ödeme yaptığı sıeada durumu izah ettiğini belirten eşim hamilelikten dolayı zorluğunu dile getirdi.ne acıdırki çalışan görevliler izin vermeyip lavabo ya izin veremeyiz müdürümüz kızar dediklerini eşim sonradan bana anlattı.

olay böyle gercekleştiği sırada eşim malesef ki utanarak söylüyorum eşim beni aradı acilen markete gelmemi aglamaklı bir sekilde dile getirdi.çocugumuzu arabada öylece bırakıp markete koştum.hamile olduğu içinde şüphelendim eşimin suyu falan geldi sandım. çok şükür ki öylede değilmiş aglamaklı vede utangac bir sekilde onu bulduğumda wc ye gidemediği için orada bırakıvermiş küçük lavabosunu.zorlukla eşimi insanların bakışları altında arabaya bindirdim.

eşimi bir saat boyunca sakinleştiremedim.psikolojik olarak hiç iyi durumda değildi.bu sadace bizim değil belkide bir kaç insanımız bütün marketlerde butür olayları yaşamışlardır mutlaka.

sizlerden ricam şudur ki insanların ihtiyaçlarını gidere bilecekleri bir wc yeri talebindeyim.bu talebimi küçük bir platformda gerçekleştirip ve dikkate alınmadığında daha da ses getirecek platformlarda hücresel küçüklü ve büyüklü yapılanma teşkilatlanmasına gideceğimi ve hukuksal süreçle de destekleneceğini hatırlatmak isterim.

siz sayın magaza yöneticileri lütfen isteğimi duyunuz.sizlerden çok birşey istemiyorum sadece magazanıza gelenlerin o an kötü durumda sığınıcakları ilk yer orası olduğunu görmezlikten gelmeyiniz.

bu sizin aile dost ve akraba çevrenizde de yaşana bilir.

Bugün erdoğan imzanı bekliyor!

erdoğan kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «iletisim@a101.com.tr: tüm marketlerde umumi WC olsun». erdoğan ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.