Öğrenciye darp ve şiddete engel olalım !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İzmir İli Aliağa İlçesinde eğitim öğretim amacı ile var olmuş olan kamu kurumu İzmir Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 14 yaşında 9. sınıf öğrencisini aynı kurumun müdür yardımcılığı adı altında görev yapan şahıs E. G. tarafından darp edilmiştir. Bu sırada darp edilen öğrencinin yanındaki arkadaşı olaya tanık olmuş ve darp eden eğitimci tarafından gördüklerini anlatması durumunda şiddet ile tehdit edilmiştir. Bu üzücü olayın aile bireylerimden kardeşimin başına gelmesi hem benim hem de kardeşimin eğitim motivasyonunu, ders adaptasyonunu düşürmüş, öz güvenini zedelemiştir. Her hangi bir eğitim kurumunda daha hem şiddete başvurmadan sorunların çözülebileceğine örnek olmak adına hemde caydırıcı niteliği olması adına ilgili şahsın yasal kanunlar doğrultusunda hakkında soruşturma açılması ve cezai işlemin uygulanması için kampanyayı imzalamanızı rica ediyorum.

Bugün İzmir Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi imzanı bekliyor!

İzmir Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İl milli eğitim müdürlüğü : Öğrenciye darp ve şiddete engel olalım !!!». İzmir Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.