Babaeski İl,İlçe ve Köylere Hizmet Veren Hayvan Hastanesi ve Hayvan Ambulansı Olmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Hasta olsan tedavi edileceğin bir hastane olmasa sen ne yapardın?

Hayvanların da yaşamaya hakkı var.İlçe ve köyler de yaralanan, hastalanan yavrular, tedavi gereken durumlar da tedavi imkanı olmadığı zamanlar da acı çekiyorlar, bir kaç iyi yürekli insan internet ortamın da seslerini duyurmaya çalışsa da bu canlar sesi duyulana kadar acı çekerek ölüyorlar ve tedavi olacakları anında müdahale edilecek sürekli açık bir klinik yok, röntgen cihazı kan tahlilleri gibi hayatı müdahale edilecekleri ameliyat olacakları  imkanlar yok, sokaklardaki hayvanlara, onların iyiliği için yavrular türlü kötülüklere, açlığa, susuzluğa, sokakları onlara çok gören bazı merhametsizlere, barınağa kapattırma peşine düşen cani kin dolmuş vicdansızlara ve bu vicdansızlar tarafından ölüme terkedilmeye, önce sahiplenilip sonra  da türlü bahaneler ile başından atanlara,tehlikeli anayol bariyer ortalarına parçalanarak ölmesi için terkedilip, her gün işkencelere maruz kalmamaları ve acı çekmemeleri için aşılamalar, tedaviler ve kısırlaştırmalar yapılmalı.insanlar sürekli yol ortalarına yavruları ölüme terkediyorlar, terkedilen yavrular araçlar altında kalıp yaralanıp sakat kalıyorlar ya da günlerce yardım bekleyip acı çekerek ölüyorlar.Lütfen Babaeski ye gerekli acil durum da ulaşılacak Devlete bağlı ücretsiz tedavilerin yapılacağı sokaklarda ki yardıma muhtaç hayvanların tedavilerini olacakları, bir Hayvan Hastanesi Yapılmalı.Bir hayvan ambulansı olmalı.Her ilin buna ihtiyacı var, ilçe ve köylerdeki hayvanlar içinde tedaviler yapılmalı.Bu her il için geçerli, her ilde ilçe ve köylere hizmet veren hastane ve ambulans olmalı, sizler bir can taşıyorsunuz,  hayvanların da duyguları hisleri bir canı var onların da yaşamaya hakkı var.En son olay da bir yavru çenesi parçalanmış olarak Babaeski de bulunmuş ve günlerce o halde aç susuz yardım beklemiş, Babaeski de ameliyat olacağı donanımlı ekipmanları tam  bir ameliyathane ve bir imkan olmadığı için bu yavru başka bir şehirden hayvansever dernek tarafından alınıp tedavi için götürülmüş, ameliyat ile çenesi komple alınmış, fakat ameliyat imkanları yetersiz olduğu için oradan da yurt dışından bir derneğe tedavi için gönderilmiş, inşAllah sağlığına kavuşur.B yavruya bu acıyı yaşatan ve onun gibi işkenceye maruz kalan yavrulara zarar veren vicdansızların cezalandırılması için, artık en ağır ceza  yasaları artık çıkmalı ve o vicdansız yakalanıp cezalandırılmalı.

Türkiye'de de hayvanların, yavruların tedavi olacakları hayvan hastaneleri ve tam donanımlı ekipmanlar olması gerekiyor.

Allah rızası için bu yavruların ameliyat, tedavi,kısırlaştırma,aşılama yapılacağı bir Hayvan Hastanesi ve Hayvan Ambulansı istiyoruz, lütfen onların sensini duyun.

Sokaklarda ki dostlarımız adına çağrımızı duyarmısınız?

Artık hayvanlar acı çekmesin.