İkinci Yabancı Dil Almanca ortaokul hazırlık 5.sınıflara uygulansın,ders saati arttırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Yabancı dilin eğitimdeki önemi çok büyük. İngilizcenin yanında ikinci yabancı dilin gerekli olduğu âşikardır. Bu nedenle ortaokul 5.sınıf hazırlık yabancı dil sınıfların uygulanma plânıyla eğitim açısından büyük bir öneme sahip olduğunu görüyoruz. Ingilizceyi nasıl küçük yaşta daha iyi öğretebiliyorsak ikinci yabancı dilde bu denli daha iyi ögretilebilir.Küçük yaşta öğretilen dil daha kalıcı ve devamı liselerde daha da pekiştirilmiş şekilde inşa edilir. Ikinci yabancı dil Almanca sadece Anadolu liselerinde değil küçük yaşta ortaokulda öğretilmeye başlanılmalı.Öğrenciler en aktif öğrenme yaşında tanışmalı Almancayla.Sadece liselerde değil üniversite hayatlarında da Ingilizce gibi Almanca dilinide en aktif şekilde kullanmaları gerekiyor. Akademik kariyerde, mühendislik, hukuk ve birçok alanda kullanılan yabancı diller başta İngilizce, Almanca.. Biz Almanca Öğretmenleri ise bu dili en küçük yaşta daha da sevdirelim ve görevimizi layıkıyla yapalım istiyoruz.Hazırlık sınıflarında ikinci yabancı dil Almancanın olmasını, liselerde ders saatlerinin arttırılmasını ve atanmak için kontenjan sayımızın daha yüksek olmasını temenni ediyor ve bunu sizlerden bekliyoruz. İlginiz için şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylık ve başarılar dileriz. Saygılarımızla Almanca Öğretmenleri

Bugün Almanca Ögretmenleri imzanı bekliyor!

Almanca Ögretmenleri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İkinci Yabancı Dil Almanca ortaokul hazırlık 5. sınıflara uygulansın, ders saati arttırılsın». Almanca Ögretmenleri ve imza atan diğer 1.981 kişiye katıl.