Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 70 destekçiye ulaştı

Eğitim kişilerin bilgi ve beceri kazanarak kendilerini yetiştirmesi ve ülkemizin kalkınıp gelişmesi açısından oldukça önemlidir. Toplum yaşamında yer edinmemiz için almamız gereken bilgiyle anlayış edinmek aynı zamanda iletişimimizi de güçlendirir sorunların hızlı çözülmesi refah düzeyine doğrudan katkı sağlar. Üniversite ikinci öğretim öğrencileri olarak birinci öğretimlerin harç ödemelerinin kalkmasını destekliyor ve kalkması için gerekli çabayı göstererek sonuçlandırılmasını sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Bizlerden (özellikle mühendislik öğrencilerinden) alınan yüksek miktardaki harç paralarının azaltılmasını istiyoruz. Mühendislik fakültesinde okuyorum ve okulumun dönemlik harç ödemesi 765 tl. Bu konudaki sorunumuzun çözülmesi için gerekli destekleri ve yardımları umuyoruz ki alabiliriz.

Bugün Cansel imzanı bekliyor!

Cansel Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İkinci öğretim öğrencilerinden alınan harç paralarının azaltılması için destek verin». Cansel ve imza atan diğer 69 kişiye katıl.