0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

İstanbul Kültür Üniversitesi İngilizce hazırlık öğrencileri olarak üniversitemizdeki yüksek yaz öğretimi ücretlerinin kaldırılmasını talep ediyoruz. 35 gün gibi kısa bir eğitim süresi için 5.750 tl ücret talep eden okulumuzun bu tutumundan vazgeçmesini istiyoruz. Bunu istememizin asıl nedeni hazırlık öğrencilerinin bir çoğunun yaz okuluna kalması. Öğrencilerin hayallerini ticarete dönüştürmeye hayır! (Istanbul Kültür University as English preparatory students demand the removal of high summer tuition fees at our university. We ask that our school, which requires a fee of 5.750 TL for a short training period of 35 days, should give up this attitude. The main reason for not wanting this is that most of the preparatory students stay in summer school. No to turn students' dreams into commercials!)

Bugün Murtaza imzanı bekliyor!

Murtaza Kültüroğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İKÜ'de yaz okulu ücretleri kaldırılsın. (Summer school fees should be removed at IKU!)». Murtaza ve imza atan diğer 4.714 kişiye katıl.