Kampanya Kapatıldı

Yaz Kış Otobüs Çilesi KM28

Bu kampanya 35 destekçiye ulaştı

Merhabalar,

KM 28 adlı otobüs hattı Pendik YHT- Okan Üniversitesi arasında çalışan bir otobüs hattıdır. Güzergah olarak bakıldığında çok uzun bir yol kat etmektedir. Okan üniversitenin yaklaşık 25 bin öğrencisi olduğu bilinmektedir. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında sefer sayıları oldukça fazla olmasına rağmen özellikle sabah ve akşam saatlerinde büyük sorunlar yaşıyorduk. Defalarca şikayette bulunduğumuz halde bir etkisini göremedik. Okan üniversitesi konumu itibariyle açık bir arazi üzerinde ve etrafı boş arsalarla cevrilidir. Otobüs kullanmak isteyen öğrenciler metrelerce kuyruk oluşturuyor ve özellikle kış aylarında yağmur ve kar altında saatlerce bekliyorlar. Durak olarak tabir edilen kısımda 2 tane kapalı durak mevcut fakat yağışlı havalarda yüzlerce öğrenci ıslanmak zorunda kalıyor. Ayrıca okul çevresinde onlarca başıboş sokak hayvanı var ve çoğu zaman saldırgan olabiliyorlar. KM28 de yapılan sefer sayılarında ki kısıtlamanın yeterli düzeye çıkarılmasını istiyoruz. Ülkenin gençliği olarak büyüklerimizden yardım talebinde bulunuyoruz. Kış aylarında saatlerce otobüs beklemek istemiyoruz. Yetkililerin sesimize ses olmasını temenni ediyorum..

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Bal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İETT: Yaz Kış Otobüs Çilesi KM28». Mustafa ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.