Kozyatağı-Tepeüstü Otobüs Hattının Kurulması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kozyatağı - Ümraniye Tepeüstü arasında kısa bir çevreyolu güzergahı olmasına ve bu çevre yolundan çok sayıda hattın kavacık yönüne ilerlemesine rağmen, Ümraniye Tepeüstü'ne uğrayan herhangi bir hat bulunmamakta, insanlar saatler süren yolculuklarla yollarını fazlaca uzatarak veya ticari taksilere yüksek ücretler ödeyerek seyahat etmek zorunda kalmaktadırlar.

Kozyatağı veya Pendik-Kartal-Maltepe istikametlerinden D100 kara yolu ile gelerek FSM köprüsü bağlantısı ile Ümraniye Tepeüstü üzerinden Ümraniye içerisine gidecek bir otobüs hattı kurulması veya mevcut hatlardan bazılarının Tepeüstüne uğrayarak Kavacık istikametine devam etmesinin sağlanması çözüm olacaktır. Bu hatlar 19D, 10 gibi dolaşarak Ümraniye'ye giden hatalar üzerindeki yükü de hafifletecektir.

Bugün Mesut imzanı bekliyor!

Mesut Sakallıoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İETT: Kozyatağı-Tepeüstü Otobüs Hattının Kurulması». Mesut ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.