Kampanya Kapatıldı

Kayaşehir Mecidiyeköy Ekspress Sefer

Bu kampanya 48 destekçiye ulaştı

Kayaşehir hızla gelişmekte ve nüfusu artmakta olan bir bölgedir. Buna karşılık ulaşım çözümleri bu hıza paralel ilerlemiyor. Yapılan iyileştirme ve düzenlemeler yetersiz kalmakta ve yoğun olarak Kayaşehir yolcularının bulunduğu “79M ve 79KM” hatları çok fazla ara duraklardan geçmektedir. Trafikte geçirilen süre ne kadar az olursa bizlere sosyal yaşantımız için o kadar fazla vakit kalmış olacak.

Çözüm Önerisi
Bu noktada ekspres sefer uygulaması zorunlu hale gelmiştir. Sabah “06:30-08:30” ile akşam “16:30-18:30” saatleri arasına ekspres sefer koyularak Kayaşehir’de oturanların sorunları en aza indirgenmiş olacaktır.

Güzergah Önerisi
Halihazırda bulunan şu duraklar ekspres seferden çıkartılabilir: “Tepeüstü, Habipler, Habipler Mahallesi, İsfalt, Mescid-i Selam Camii, Mescid-i Selam, Malkoçoğlu ve Darülaceze”

Kampanyayı siz de imzalayıp, bize destek olabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Bugün Onur imzanı bekliyor!

Onur KAYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İETT: Kayaşehir Mecidiyeköy Ekspress Sefer». Onur ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.