Kampanya Kapatıldı

kocaelideki otobus gibi toplu tasima araclarinda asansor sistemi olsun

Bu kampanya 21 destekçiye ulaştı

Arkadaslar ben kocaelide oturuyorum.

Elbette herkesin hayatta engelleri vardir ama bizi asil zorlayabilecek olan engeller bedesel engellerdir elbette bir cogumuz cevremizdeki insanlarin bizim gibi rahat oldugunu dusunuyoruz ya da aslinda biliyoruzda elimizden pek bisey gelmeyecegini dusunuyoruzdur bunu yazdim yazdimki bizimde aslinda yapabileceklerimiz var evet bir cok buyuk sehirde otobuslerde engelli asansorü vardir ama butun bedensel engelli arkadaslarimiz buyuk sehirlerde yasamiyor hatta bazi buyuk sehirlerde (ben Kocaelide yasiyorum) yokk bugune kadar bu pekte dikkatimi cekmiyordu ama gecen gun otobuse binerken oyle bir olaya sahit oldumki yerimde olmak istemezdiniz soyleki hastane yolunda bir yasli amca otobuse binecekti ancak arkadanda itfaiye otobusun gecmesi icin kornalar caliyordu yasli amcada degnekleriyle binmeye calisiyodu ama basamaklarda asansor sistemi olmadigi icin amca binemedi ve dustu cevredekiler yetisti amcayi kaldirmaya bu sirada itfaiye kornaya basmaya devam ediyordu itfaiye bekleyemedi  daha fazla ve kaldirimin ustunden gecerek gitti burada aslinda o sistemin olmamasinin getirdigi zorluklar o kadar acikki ekstra bir sey soylemeye gerek yok arkadaslar oradaki insanin yerine kendinizi koyarak bir kez sadece bir kez dusunun yani otobuslerde asansor sisteminin olmasi bu kadar mi zor insanlarin duygularindan daha mi degerli ..

Bugün derya imzanı bekliyor!

derya meric bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İETT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: kocaelideki otobus gibi toplu tasima araclarinda asansor sistemi olsun». derya ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.