Aylık akbilde aktarma süresi kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İstanbul gibi metropol bir şehirde gün içerisinde pek çok kez toplu taşıma araçlarını kullanıyor ve bu araçlarla zaman zaman aktarma yapıyoruz. Fakat aylık akbil kullanıcıları toplu taşımada aktarma yapmak isteyince ne yazık ki 15 dakika kuralı ile karşı karşıya kalıyor. Hayatın hızlı aktığı bir şehirde insanlar pekala bir araçtan inip hemen ardından ikinci araca binebiliyor ancak bu kural aylık akbil kullanıcılarına "sizin aktarma yapmanız için 15 dakika beklemeniz gerek" gibi saçma bir neden ileri sürüyor.Üstelik aylık akbil için zaten para ödemiş olan bizlerin sırf 15 dakika geçmemesi nedeniyle aktarma için ekstra para ödememize neden oluyor. Bu adaletsizliğin bir an önce son bulması için 15 dakika aktarma süresi kuralının kaldırılmasını talep ediyoruz.

Bugün semanur imzanı bekliyor!

semanur öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «iett: Aylık akbilde aktarma süresi kaldırılsın». semanur ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.