2 Bostancı Üsküdar İETT otobüslerinin sefer sayısı acilen arttırılmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

30-40 dakikada bir geçen ve sefer azlığından ötürü 'istifleme' dolu olan 2 numaralı  otobüsler çoğu zaman yolcuları alamadan geçerek gidiyor. Kimi zaman da seferler nedensizce ve habersizce iptal ediliyor. Bu yüzden 2 (Üsküdar-Bostancı) seferleri acilen arttırılmalı.

Otobüs, Kadıköy Belediyesi, Marmara Üniversitesi, Göztepe Poliklinik gibi işlek yerlerden geçerek Üsküdar-Bostancı arasında sefer yapıyor. Fazlasıyla işlek, merkezi ve her sabah işimize okulumuza gittiğimiz yerler. Otobüse her yetişemediğimizde yarım saatten fazla beklemek zorunda kalıyoruz. Malesef bu bir seçim değil zorunluluk çünkü bu güzergahta başka bir sefer yok.

Diğer otobüsler 5-10 dakikada bir geçerken, bu otobüs neden her gün her sabah insanlarımızı yok yere 30-40 dakika bekletiyor? Evet, ölüm kalım meselesi değil, ancak bu da tecrübe edenler için bir sorun. Olası bir kaza durumunda ise gerçekten ölüm kalım meselesi çünkü onlarca insanın hayatı tehlikeye giriyor. İşimize okulumuza gitmek için daha rahat imkanlara sahip olmak hepimizin hakkı sayılır. En azından otobüse aynı anda binmek zorunda olan 100 civarında kişi için.

Bugün hande imzanı bekliyor!

hande etik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İETT : 2 Bostancı Üsküdar İETT otobüslerinin sefer sayısı acilen arttırılmalı». hande ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.