Abortus plegen op de carrière van Giel Beelen

0 have signed. Let’s get to 100!


Het probleem is Giel. Giel Beelen, ken je hem niet van de radio dan ken je hem vast wel uit het nieuws. Maar voor degene die even niet meer weet over welk nieuws het dan precies gaat, hieronder een kleine samenvatting van de afgelopen jaren:

- Giel Beelen reed onder invloed

- Beelen laat zich op de radio oraal bevredigen door een prostituee.

- Hij onderbrak een optreden van Mainstreet

- Kwam met de uitspraak "Ik vind dat dikke vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen en geen doorzettingsvermogen hebben"

- Riep vrouwen op om met hun borsten een blikje cola vast te houden

- Maakte een 'apengrap' over Sylvana Simons.

Meest recentelijk kwam in het nieuws dat hij een stripper de studio in liet komen tijdens een optreden van Tim Knol. Naar aanleiding van de situatie met Maan en Knol's reactie daarop afgelopen jaar.

Ik ben klaar met die misselijke grappen van Giel Beelen. Het wordt tijd dat er een abortus gepleegd wordt op zijn carrière. Natuurlijk ben ik ook de slechtste niet, en gunnen ik je van harte een nieuwe, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.

Daarom stel ik voor om de nieuwe carrière van Giel te beginnen in de Plus van Goeree-Overflakkee, waar hij als vakkenvuller lekker aan de slag kan gaan. Today: De Nichtendisco is counting on you

De Nichtendisco needs your help with “Iedereen: Abortus plegen op de carrière van Giel Beelen”. Join De Nichtendisco and 32 supporters today.