İEÜ Kampüsündeki Hayvanlara Yaşam ve Barınma Hakkı İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Doğduklarından beri okulda barınan , öğrenciler ve öğretmenler tarafından bakılıp beslenen kediler , ıssız , kurt ve domuz ayak izlerinin olduğu Güzelbahçe ilçesinde bir dağ başına bırakıldı .

HAYTAP üyelerinin verdiği bilgilere göre okulun çeşitli yerlerinde bulunan ve çoğu insan tarafından sevilen bu kediler , sömestr tatilinde öğrenci ve öğretmenlerin yokluğunda fırsat bilinerek kapanla yakalanıp , bir süre kazan dairesinde bekletilip , sonrasında hiç insanın ve yerleşim yerinin bulunmadığı , yerlerde sadece domuz ve kurt ayak izlerinin olduğu , Güzelbahçe'de bir dağ başına bırakıldı. Hatta kedileri bulmak için oraya gidip araştıran insanlar orada yaşayan kedinlerin yemek bulamadıkları için açlıktan tavuk yemi yediklerini görmüşler . Aynı zamanda bir sürü aç köpek bulunan bu ortamda neredeyse hiç yerleşim yeri yok . Bunun yanında bu götürülen hayvanların otobana çıkıp ezilme ihtimalleri de çok yüksek .

2011 yılın buna benzer bir olay İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİNDE gerçekleşmiş bizler bu olayın tekrar yaşanmasından dolayı üzüntü duyuyoruz.

TALEP EDİLEN  GÜZELBAHÇE'YE GÖTÜRÜLEN HAYVANLARIN GERİ GETİRİLMESİ , ONLARA VE ŞUAN KAMPÜSTE YAŞAYAN DİĞER HAYVANLARA DAHA İYİ VE GÜVENLİ YAŞAM STANDARTLARININ SAĞLANMASIDIR.

Bugün AYLİN imzanı bekliyor!

AYLİN YILMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İEÜ Kampüsündeki Hayvanlara Yaşam ve Barınma Hakkı İstiyoruz». AYLİN ve imza atan diğer 1.370 kişiye katıl.