0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Anadolu Avrupa arasında en önemli (pahalıda olsa) vapur hatlarından olan BOSTANCI kalkışlı İDO vapurlarının 2018 KIŞ seferlerindeki değişiklik 100lerce insanı mağdur edecektir.

İDO'nun iç hatlar seferlerinde 2 OCAK 2018 tarihi itibariyle yaptığı sefer saati düzenlemesinin tekrar gözden geçirilmesini ve çoğu insanın mesai saati olan 09:00 - 18:00'a göre düzenlenmesini talep ediyorum. YENİ sefer saatleri sabah BOSTANCI'dan 09:00 da olup, Akşam BEŞİKTAŞ'tan 17:30'da olarak değiştirilmiştir. Bu seferler kaç tane işe giden insana hizmet edecektir? Daha önce sabah 4 akşam 3 sefer olan bu vapur hattıyla ilgili SADECE sabah 1 akşam 1 olarak uygun görülüyorsa da VATANDAŞIN işine yarayacak şekilde değiştirilmesi gerektiğine inanmaktayım.(Örneğin sabah 08:00 , 08:15 veya 08:30, akşam da 18:00 , 18:15 , 18:30 gibi)

Eski seferler Sabah Bostancı kalkış 07:45 , 08:15 , 08:45 ve 09:15. Akşam Beşiktaş kalkış 18:00 , 18:30 , 19:00

Aynı şekilde BOSTANCI-KADIKÖY-YENİKAPI-BAKIRKÖY hattı içinde sabah sadece 07:00 Bostancı kalkış ve akşam sadece 19:00 Bakırköy kalkış olarak değiştirilen sefer saatlerinin de aynı mantık ile değiştirilmesi gerektiğine inanmaktayım.

Bugün Aydin imzanı bekliyor!

Aydin Erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İDO'nun 2 OCAK 2018 itibariyle yaptığı yeni sefer saatlerini değiştirmesini istiyoruz». Aydin ve imza atan diğer 853 kişiye katıl.