Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 874 destekçiye ulaştı

Anadolu Avrupa arasında en önemli (pahalıda olsa) vapur hatlarından olan BOSTANCI kalkışlı İDO vapurlarının 2018 KIŞ seferlerindeki değişiklik 100lerce insanı mağdur edecektir.

İDO'nun iç hatlar seferlerinde 2 OCAK 2018 tarihi itibariyle yaptığı sefer saati düzenlemesinin tekrar gözden geçirilmesini ve çoğu insanın mesai saati olan 09:00 - 18:00'a göre düzenlenmesini talep ediyorum. YENİ sefer saatleri sabah BOSTANCI'dan 09:00 da olup, Akşam BEŞİKTAŞ'tan 17:30'da olarak değiştirilmiştir. Bu seferler kaç tane işe giden insana hizmet edecektir? Daha önce sabah 4 akşam 3 sefer olan bu vapur hattıyla ilgili SADECE sabah 1 akşam 1 olarak uygun görülüyorsa da VATANDAŞIN işine yarayacak şekilde değiştirilmesi gerektiğine inanmaktayım.(Örneğin sabah 08:00 , 08:15 veya 08:30, akşam da 18:00 , 18:15 , 18:30 gibi)

Eski seferler Sabah Bostancı kalkış 07:45 , 08:15 , 08:45 ve 09:15. Akşam Beşiktaş kalkış 18:00 , 18:30 , 19:00

Aynı şekilde BOSTANCI-KADIKÖY-YENİKAPI-BAKIRKÖY hattı içinde sabah sadece 07:00 Bostancı kalkış ve akşam sadece 19:00 Bakırköy kalkış olarak değiştirilen sefer saatlerinin de aynı mantık ile değiştirilmesi gerektiğine inanmaktayım.

Bugün Aydin imzanı bekliyor!

Aydin Erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İDO'nun 2 OCAK 2018 itibariyle yaptığı yeni sefer saatlerini değiştirmesini istiyoruz». Aydin ve imza atan diğer 873 kişiye katıl.