İdam gelmesi için

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

10 yaşındaki küçücük bir kız kardeşim karşı komşumuz tarafından kaçırılıp, 3 gün sonra katledilmiştir.

Çocuklara ve bebeklere tecavüz eden, öldüren sapık ve hasta ruhlu insan silüetindeki mahlukatların idam edilmesini sağlayacak bir yasa düzenlemesi istiyoruz.

Manisa'da 5 yaşındaki minik Irmak'a tecavüz edip öldüren Himmet Aktürk, Yalova’nın Çınarcık İlçesi’ne bağlı Koru Beldesi'nde yaşayan 6 yaşındaki Eylül Umutlu’yu kaçırıp, tecavüz edip boğarak öldüren Murat Şahin A. ve en son olarak da İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde yaşayan 10 yaşındaki Ceylin'in katilinin idam ile cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Bu tip hasta ruhlu insanların bu çocuklara hatta bebeklere yaptıklarının bedelinin asla birebir karşılığı olmasa da en yakın olabilecek cezalarının ancak idam olabileceğini düşünüyoruz.

Bugün İnci imzanı bekliyor!

İnci Karacan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İdam gelmesi için». İnci ve imza atan diğer 2.409 kişiye katıl.