Suya Adini Yaz Mağdur Çocuklari

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İbb spor aş 5yil önce adini suya yaz projesini hayata geçirip bu kapsamda bünyesine aldiği çoçuklari bölgesi dişi tesislere yönlendirerek 500 yakin çocuğu zora sokmaktalar yönlendirdikleri tesisler hem uzak hem okul saatlerine uyumlu deil antreman saati olarak 05.30 başlamarini istiyorlar bir nevi yildirma politikasi uyguluyorlar bu saatlerde tesislere gelirseniz çoçuklarimiz için daha faydali olcağini SAY veya SAY aday sporcularin daha iyi eğitim sunulcaği düsünülerek  tamamen bencilce düsüncesizce alinmis bir karar olup bunu kabul etmiyoruz tesislerimizde hak ettiğimiz eğitime devam etmek istiyoruz belediyecilik demek halka hizmet demek ama suan biz bu hizmeti alamiyoruz sosya ekonomik olarak her birimiz ayni eşit şartlarda değiliz eşit şartlarda dahi olsak o sattlerde istedikleri yerlerde olma imkanimiz yok bu çocuklarin hepsi okullu çocuklar bu karari alanlar bunlarin farkindami bir başka düşüncemizde  su sporlarinin kaldirilma girişimi olarak görüyoruz. mağdur olan tesislerimiz#halkali#üsküdar#beyoğlu#fatih#ailbeyköy#vs.diğer ibb bağli bütün tesisler.

Bugün Seyda imzanı bekliyor!

Seyda Engin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İbbspor as: Suya adini yaz mağdur çocuklari». Seyda ve imza atan diğer 538 kişiye katıl.