Petition Closed

iBartomeu fora de FC Barcelona!

This petition had 2,137 supporters


CATALÀ/ESPAÑOL/ENGLISH/POLSKI


Estimats socis de Catalunya i de tot el món,


El nostre estimat club està en una greu crisi. No hauríem de tenir cap dubte pel que fa a això. A més, la falta de reacció adequada pot resultar en el creixement d'aquesta crisi. Per tant, volem demanar-los que junts fem tot el possible perquè el Futbol Club Barcelona torni al seu tron i recuperi el respecte al món esportiu.

Encara que no siguem ciutadans de Catalunya, el benestar del club és igualment important per a nosaltres com per a vostès. Som conscients del que passa a l'entorn del club cada dia. El Barça és 'més que un club' també per a nosaltres. Tenim a les nostres files a socis i un munt d'aficionats que viatgen regularment 2,000 quilòmetres de cotxe, bus o avió cada any per complir el somni de veure un partit al Camp Nou. Seguim els mateixos mitjans, encara que pensem que a alguns els falta objectivitat. Som una comunitat de desenes de milers de persones i moltes coses pertinents al FC Barcelona ens divideixen, però n'hi ha una que ens posa a tots d'acord - el maneig incompetent del Club començat fa anys ja no es pot permetre que continue.

Avui en dia, a setembre del 2017, mirem al club des del punt de vista dels darrers 7 anys i les eleccions presidencials al 2010. Recordem l'orgull que sentirem tots en veure a tres del planter al podi del Baló d'Or. Recordem els moments en què tothom ens estava mirant amb admiració. Després mirem al caos legal i institucional en què el club ha estat implicat en els últims anys i preguntem-nos: Està tot en ordre de veritat? El club està allunyant-se dels seus valors, pels quals ha estat tan admirat. Observàvem amb tristesa el tracte que han rebut algunes de les llegendes del club com Eric Abidal o Johan Cruyff. Les paraules acabades de expressades per part de Xavi, que - com nosaltres - està observant al Club des de certa distància i expressa la seva preocupació, ens fan reflexionar sobre la direcció cap a la qual està anant el FC Barcelona.

Tenint en compte l’anterior, volem expressar la nostra profunda inquietud per la crisi institucional en què es troba el Club. Tant la junta directiva com el President han perdut la nostra confiança. Per les seves accions, per primera vegada en la seva història de 118 anys, el Club ha estat posat davant del jutge i considerat culpable de frau fiscal. Tenim la por que el president i la junta directiva hagin pres algunes decisions tenint en compte no el benestar del Club, sinó els seus propis interessos. Nosaltres també somiem amb un nou Camp Nou i amb la reconstrucció dels terrenys al voltant de l'estadi però, en la nostra opinió, a la directiva actual no se li pot permetre encarregar una operació tan important, la qual podria portar el club a una crisi encara més profunda durant molts més anys.

Simultàniament, els jugadors i tècnics, que - igualment que nosaltres - han estat afectats negativament pel que ha passat, segueixen comptant amb el nostre suport total. Entre ells, hi ha moltes persones que porten al Club al seu cor, com Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Sergi Roberto, per no parlar del major Culé de tots, Leo Messi. Leo, té tota la nostra confiança i suport incondicional. La manca de renovació del contracte, per la seva banda, l'entenem com un protest silenciós en contra dels directius. Confiem que els socis facin tot perquè sigui feliç al Barça i segueixi meravellant amb el seu futbol molts anys més.

Benvolguts Socis, els demanem que es mobilitzin. Junts podem tornar al nostre club a les persones que el porten al seu cor de veritat. Votin a favor de la moció de censura en contra de la junta directiva actual. Ajudin a rescatar el Barça perquè recuperi la seva versió més gran.


Visca el Barça i Visca Catalunya!

Firmat pels socis del Barça de Polònia.Today: Jan is counting on you

Jan Mitan needs your help with “iBartomeu fora de FC Barcelona!”. Join Jan and 2,136 supporters today.