Ankohuni tek UNESCO!. Lahuta eshte e jona, mos lejoni te na vjedhin historine tone

Ankohuni tek UNESCO!. Lahuta eshte e jona, mos lejoni te na vjedhin historine tone

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Jessica Pro started this petition to I drejtohem ministrise shqiptare dhe organeve te saj

Lahuta eshte nje instrument i joni per shekuj me rradhe. Kjo eshte e padiskutueshme dhe papritmas, tashme Serbia mendon se qenka e tyre, por kjo eshte absurditet. Une besoj se mund te gjeni me qindra dokumenta dhe gjurme te cilat vertetojne se lahuta eshte SHQIPTARE, prandaj ju lutem ankohuni tek UNESCO te heqe kete lajm skandaloz. Serbia po perpiqet me te padrejte te na vjedhe historine dhe kulturen tone, nje popull pa identitet eshte si nje njeri pa familje. 

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!