Az çalış daha başarılı ol

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İŞVERENLER ve tarafına esra slc bu kampanyayı başlattı

Merhaba

Türkiye de çalışma saati olarak en çok 45 saat baz alınmıştır. (Özel sektör)

Sabah 8den akşam 6ya kadar, sabah 8,30 dan akşam 6,30 kadar  ya da sabah 9dan akşam 7 ye kadar çalışıyoruz. Günde 10 saat çalışıyoruz içinde mola saati düşülünce haftada 45 saat oluyormuş. Tabi cumartesi çalışmayı kastetmiyorum. Haftaiçi günleri baz alıyorum. İşe gelmek için 1 saati yolda harcıyorsun akşam da 1 saatin yolda gidiyor haliyle hele ki istanbul trafiğinde.

işverenler çok çalıştırmayı severler. Çalışsın gerekirse mola kullanmasın yemeğini dahi masasında yesin. Erken gelsin geç gitsin çalışsın hep çalışsın. Eve iş götürsün, mesai bitince çalışsın hafta sonu çalışsın hep çalışsın! Peki çok çalıştırınca çalışan daha mı başarılı oluyor? Tabi ki hayır! 80/20 kuralını bilenler bilir anlatmaya gerek yoktur. Gelin şu çalışma saatlerini biraz daha azaltalım. Kendimize ailemize sevdiklerimize vakit ayıralım. Çalışan mutlu olursa, işinde de başarılı olacaktır. Çalışan mutlu olursa şirkette başarılı olacaktır. Çalışan mutlu olursa ekipler, şirketler ülkemiz daha başarılı olacaktır. Haydi gelin birlik olalım. Pzartesiden cuma ya çalışalım mesai saatlerimiz azaltılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.