Kampanya Kapatıldı

İşcilerin geleceği için

Bu kampanya 175 destekçi ulaştı

Neden önem veriyorum cünku konunun muhattabi biziz. Soobe magazasi 7 kisiyi 25/2 maddesinden cikardi. Bu maddenin icinde hirsizlik ahlaksiz sapiklik ne ararsaniz var. Bu 7 kisinin 1'i ucretsiz izindeyken digerleri mesai disindayken yapilan ziyaret sonucu magazanin daginik olmasiyla alakali bu maddeden cikarildi. Bu iscilerin cektigi nedir? Ucretsiz izinde ve mesai disi olan insanlari ziyaret sonrasi boyle bir sekilde atilmasi? Bu maddeden dolayi bir daha is bulmamiz zorlasiyor. Internette dolastikca bu maddeden dolayi milyonlarca insanin sıkınti cektigini goruyoruz. Isciler olarak isverenlerin sirf TAZMINAT vermemek icin insanlari bu maddeden cikarmalari ulkemizde ki sorunun baş gostermesiyle basliyor. Bu 8 kisinin icinde magaza mudurumuz dahi var. Ve mudurumuz izindeyken boyle bir ziyaret gerceklesiyor. Ziyaret sirasinda magaza daginik deniyor,magaza daginik diye 25/2 maddesinden cikarilirmi? Ve ziyaret esnasinda magazada olmamamiza ragmen. Bu magaza ayni ekiple turkiye 1. Olmus bir magaza. Sirf bir hatadan haksiz yere atmak? Tek istedigimiz haksiz yere kovuldugumuz bu magazanin sicilimizi duzeltmesi ve hakkimizi almak. Biz bu madde yuzunden is hayatimizda ilerleme kaydedemeyecegiz. Sende bir imza ver,7 kisinin sicilini kurtar! İşçilerin hakkını savun!

Bugün Ömer imzanı bekliyor!

Ömer Çırak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İşcilerin geleceği için». Ömer ve imza atan diğer 174 kişiye katıl.