İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Kaldırılmamalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

‘’TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu hem yanlış hem de hoş olmayan ve marifetmiş gibi İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatını kaldırdığını açıkladı. Kaldı ki ilgili mevzuat hala yürürlülüktedir. KOBİ’lere yük getirdiğini söyleyip kaldırıldığını iddia ettiği mevzuat çalışanlara nasıl bir yük getiriyor? Acaba hiç inceledi mi? 2017 iş kazası istatistiklerine baktı mı? Bunlara baktığında söylediklerinden utanacağını düşünüyorum. İş Sağlığı Güvenliği Meclisi’ nin yayınladığı raporda 2018 yılının ilk üç ayında 394 insanımızın hayatını kaybettiğini açıkladı. Aslında kullandığınız makam araçlarının yıllık bakım onarım ve servis ücreti kadar ayıracağınız bir bütçe İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili harcamalarınıza finans kaynağı olacaktır. Tam da seçim arifesinde bu açıklama aklıma şu sözü getirdi: ‘’Şecaat arz eden Merd-i Kıpti Sirkatin söyler’’

Bugün İş Sağlığı ve Güvenliği imzanı bekliyor!

İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Kaldırılmamalı». İş Sağlığı ve Güvenliği ve imza atan diğer 745 kişiye katıl.