İş adamı öldürülen Gökhan Arıcan'a Adalet !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Değerli kardeşlerim benim adım serhat Arıcan görme engelli biri olarak sizlerin yardım ve desteğine ihtiyacım var kardeşim gökhan Arıcanın katillerinin yakalanarak Adalet önünde hak ettiği cezayı bulması için lütfen bana yardım edin.

Olay : Kardeşim iş adamıydı yanında çalışan ve kardeşimin eşi maalesef ki ve diğer Çete arkadaşları yedi kişilik bir Çete nasıl yaptılar bilmiyorum. Altay, plan yapıyorlar ve kardeşimi bir milletvekilinin makam aracında önünü kesiyorlar yolda iki araçla orada kardeşimi ateş ediyor arkasından. Fakat kanıtlar olmasına rağmen suçlular halen dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor lütfen bana yardım edin çaresizim destek çıkın kardeşimin katilleri bulunsun.

Arkadaslar elimde bir sürü kanıt var fakat dosya ilerlemiyor ne oluyorsa birileri engel oluyor. ben görme engelli biri olarak baş edemiyorum. Milletimizden vatandaşımızdan ve devletimizden acil destek bekliyorum bu konu çözülmesini istiyorum artık

Bugün serhat imzanı bekliyor!

serhat arican bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İş adamı öldürülen Gökhan Arıcan'a Adalet !». serhat ve imza atan diğer 311 kişiye katıl.