Kampanya Kapatıldı

Iğdır'a THY'nın En Pahalı Bilet En Kalitesiz Uçak Anlayışını İstemiyoruz.

Bu kampanya 967 destekçiye ulaştı

Iğdır uçuşlarını gerçekleştiren uçaklar oldukça eski ve sürekli arıza yapıyor. Ticari veya farklı kaygılar neticesinde insanların tüm planları aksıyor. Uçak arızalarının oluşturduğu 2-4 saat gecikmeler artık oldukça sık rahatsızlık vermektedir. Kaldı ki işletmenin hizmet kalitesinden kaynaklanan bu aksamalar için insanlara ödenmesi gereken tazminatlar hakkında da bilgi verilmiyor, 50 kuruşluk kek ile durumlar geçiştirilmeye çalışılıyor. Yönetim olarak konu hakkında bilginiz olmadığına, insanların sesini duyduğunuzda aksiyon alacağınıza inanmak istiyoruz. Bu derece pahalı satılan uçuşların karşılığında Iğdır halkına uygun görülen uçakların yeni model ve bakımlı uçaklarla degiştirilmesini, bilet fiyatlarında da iyileştirme yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün Iğdır imzanı bekliyor!

Iğdır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Iğdır'a THY'nın En Pahalı Bilet En Kalitesiz Uçak Anlayışını İstemiyoruz.». Iğdır ve imza atan diğer 966 kişiye katıl.