İÜC Büyükçekmece Kampüsü'ne ulaşmakta yaşanan zorluğa karşı sessiz kalma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

İstanbul Üniversitesi geçtiğimiz sene bölündü ve bölünen fakültelerin bir kısmı Eski Fatih Üniversitesi kampüsüne "sürüldü" tabiri caizse. Deprem sonrası binalarında problem yaşanan birkaç fakülte daha bu kampüse taşındı. Okula gitmek ayrı dert, dönmek ayrı. Birçok beyaz masa başvurusu yaptım ama hepsi reddedildi, kaale alınmadı. Eminim benim gibi yazan birçok arkadaş olmuştur ama sanırım biraz daha koordine hareket etmemiz dikkat çekmek açısından daha yararlı olacak.

HT19 hattında, 418 hattında, HT18 hattında sefer sayıları oldukça yetersiz. Öğrenci yoğunluğu çok fazla oluyor. Okula çoğu zaman geç kalıyoruz. Binebilsek bile iğne atsanız yere düşmeyecek dolulukta oluyor. Psikolojik ve fizyolojik açıdan oldukça rahatsızız bu durumdan.

Yukarıda saydığım sebeplerden ötürü HT18, HT19, 418 hatlarının sefer sayılarının arttırılmasını gerekirse yeni hatların temin edilmesini talep ediyoruz.

Bu kampanyayı imzalayarak bu konuda dikkat çekmemize ve kamuoyu oluşturmamıza yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.