Çocukların her türlü yaşam hakkı yasalarla güvence altına alınsın. Çocuklar öldürülmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İçişleri Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı tarafına Şeyma Ersoy bu kampanyayı başlattı

Merhaba Türkiye,

Ülkemizde  son zamanlarda artan çocuk istismarı, çocuğa  yonelik her türlü şiddet, çocuk cinayeti  bırakın üzülmeyi nefes almamızı zorlaştırıyor. Artık  yeter dedigimiz noktayı coktan geçtik. Bilhassa yasalarin cocukları koruma adına zayif kaldığını görmekteyiz.  Bunun icin oturdugumuz yerden hayiflanmanin faydasi olmayacak, bunu anlamali ve ciddi ve etkili bir hareket baslatmaliyiz. Buna önce bu imza kampanyasından baslamak istedim.

Sadece yasal haklar olarak degil, çocuklarin bu tur olaylara maruz kaldıklarında kolluk kuvvetlerinin de yeterince harekete gecmedigini, "aile içi vaka " ya da buna benzer sebeplerle mudahale edilemediğini ve  bu ihmaller yüzünden çocukların öldürüldüklerini cok kez gördük. Bu anlamda öncelike İçişleri bakanligina seslenmek istiyorum: Cocuklara yönelik her turlu ihbarda ciddi  bir titizlik ve takiple harekete gecilmeli,cocuklarin hayatlari bu kadar goz ardi edilmemeli. "Nasil olsa bir sey yapmazlar " mantigiyla polise haber vermekten kaçınildigi için yuzlerce çocuk öldürülüyor. Bizler polise güvenmek istiyoruz. Çocuklarımızı birlikte korumalıyız! Aile içi siddete maruz kalan cocuklarin hayati durumları teminat altina alinmadan aileye teslim edilmemeli!!Çocuk hakları yasal guvence altina alınmalı. Bu ülkede bir cocuk daha siddet, istismar, cinayet kurbanı olmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.