Seçimi silahla kutlayanlar yargılansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

24 Haziran seçim akşamı tüm yurtta yapılan silahlı kutlamalar, toplumun geldiği noktayı gözler önüne sermektedir. Bir grubun, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar silahlandırıldığı/silahlandığı anlaşılmıştır. Karşı karşıya bırakıldığımız tehdit düşündürücüdür.         Bu kutlamaları yapanlar suç işlemişlerdir.  Tüm meydanlardaki / caddelerdeki kameralarla bu kişilerin tespiti mümkünken, bu konuda hiç bir adım atılmamış olunması, “iktidar bir zümreyi kolluyor mu?” Düşüncesini akla getirmektedir. Üstelik tüm bu olayların O HAL’de yaşanabilmiş olması, bu kanıyı güçlendirmektedir.                                   Kamu yönetiminin en önemli görevlerinden biri can güvenliğinin sağlanmasıdır. Bu konuda tek bir can kaybı dahi, bu kampanyanın muhataplarının sorumluluğundadır. Bu fiilin son olmayacağı da açıktır!                                                                      Bu konuda derhal bir inceleme başlatılmasını; suçluların ve bu duruma sessiz kalan emniyet güçlerinin görevi suistimalden yargılanması için gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla

Bugün nese imzanı bekliyor!

nese altan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişleri bakanlığı: Seçimi silahla kutlayanlar yargılansın». nese ve imza atan diğer 204 kişiye katıl.