0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinin Sivil Kaynaktan Astsubay ve Subay Alımı Yapan  Birimi Olan Asem(Astsubay Eğitim Merkezi) ve Suem (Subay Eğitim Merkezi) Başvuru Tarihlerinin KPSS Sonrası Yapılması ya da 2018  Yılı İçinde Açılacak Olan Asem/Suem Alımının Son Kez Kpss Puanı İstenmeden  Yapılması için Bir Çalışma Olarak Kampanya Açıldı.

Eğer alımlar kpss öncesi yapılırsa  2018 yılında son sınıfta olup yıl içinde mezun olacak  lisans /ön lisans okuyan pek çok kişi kpss puanı olmadığı için başvuru konusunda mağdur olacak ve "Kanun Ordusu Jandarma'ya" bu sebeple giremeyecektir.Eğer Kpss sonrası yapılırsa hem ön lisans hem de lisans tüm adaylar başvuru yapabileceklerdir.Mağduriyeti gidermek adına kampanyamızı başlattık. Diğer bir öneri olarak son bir kez kpss puansız başvuru alınması talep edilmektedir.

Durumu çözecek olan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu,Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanımız  Hüseyin Kurtoğlu'nu,Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Başkanımız olan Komutanlarımızı bu durumda olan adayları düşünüp alım tarihi ya da maddeleri ile ilgili acil bir çalışma yapmaya davet ediyoruz.

Siz adaylarında bu kampanyaya destek olup, durumu hep birlikte başaracağımızı düşünmekteyiz.

İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı olarak alımların KPSS sonuçları açıklanması sonrası ya da son bir alımında kpss puanı istenmeden  yapılmasını arz ederiz.

Bugün Tuğba imzanı bekliyor!

Tuğba ZR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişleri Bakanlığı: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi ASEM-SUEM Alım Şartı Kpss Puan Maddesi Düzenlensin». Tuğba ve imza atan diğer 148 kişiye katıl.