İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN DÜZENLEDİĞİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Aylar öncesinde açıklanması gereken (08.08.2018) görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı sonuçları yeni yapılanma sebebiyle ertelenmişti. Yapılan tüm değişiklikler gerçekleştirilmiş olmasına rağmen sınav mülakat sonuçları hala açıklanmadı. İl değiştirecek olan pek çok personel bir belirsizlik içinde kaldı.(kış gelmek üzere, çocukların okul durumları, ev kiralama, taşıma, eşi öğretmen olanların atanması vs) Bizler bakanlık personelleri, aileleri ve tanıdıkları olarak aylardır bir açıklama beklemekteyiz. Sınav sonuçları açıklansın istiyoruz veya açıklanmaması için engel teşkil eden ne varsa bununla ilgili resmi  bir ağızdan açıklama bekliyoruz. Tüm atamalar devam ederken, atanacağımız denk kadrolar görevlerine devam ederken bizler alt kadrolarda bekletilmekteyiz.

Bugün Berna imzanı bekliyor!

Berna Ayaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İçişleri Bakanlığı: İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN DÜZENLEDİĞİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANSIN». Berna ve imza atan diğer 269 kişiye katıl.